De Mensen

De coöperatie zijn alle leden bij elkaar, met elkaar maken we onze afspraken en richten we onze voorzieningen in. Dat is het mooie aan deze bestuursvorm. Met elkaar en voor elkaar. Toch zijn er altijd mensen die het voortouw nemen en mensen die de dingen regelen. Om onze coöperatie meer een gezicht te geven stellen we hieronder de mensen voor.

Edwin van Hoorn
Voorzitter

Het MBO is de motor van de maatschappij, zonder goed opgeleide MBO’ers houden we het geen dag vol. Ik wil me inzetten voor goed MBO onderwijs, dat aansluit op de ontwikkelingen van vandaag, van morgen en daarna. Goede digitale voorzieningen zijn daarbij essentieel. En dat kunnen we als MBO instellingen realiseren door intensief samen te werken, zoals we dat op een effectieve en efficiënte wijze doen binnen de coöperatie.

Stuur me een e-mail: e.van.hoorn@gsg.nl 

Alexander van de Koevering
Bestuurslid

a.v.d.koevering@rijnijssel.nl

Hans Maas
Bestuurslid

Samen goed doen voor de hele mbo-sector is wat ons bindt en waar ik graag aan wil bijdragen. Wat ik meeneem, is mijn bedrijfskundige achtergrond en ook mijn kennis van de vakscholen. Ik heb vertrouwen in dit samenwerkingsverband en dat we door kunnen bouwen op dit succes.

Stuur me een e-mail: maas@glr.nl 

Martijn Timmer
Manager Platform MBO Digitaal

Het samenwerken in het mbo en gezamenlijk bedenken en uitvoeren van voorzieningen is in mijn ogen noodzakelijk. Ik ben dan ook blij dat ik een bijdrage hieraan kan leveren samen met de leden van de coöperatie.

Het doel van de coöperatie is wat mij betreft om een plek te bieden aan voorzieningen om onze mooie sector verder te brengen. We moeten kritisch kijken of we het als mbo sector alleen willen doen of in gezamenlijkheid met andere onderwijssectoren.

Ik zie het als taak vanuit mijn rol als Manager Platform MBO Digitaal om hier heel scherp op te zijn.

Stuur me een e-mail: martijn.timmer@mbodigitaal.nl

Peter Vermeijs
Functionaris gegevens bescherming

Mijn naam is Peter Vermeijs en ik ben de Functionaris Gegevensbescherming (FG) van de coöperatie. Net als iedereen vind ik het belangrijk dat de coöperatie zorgvuldig omgaat met de persoonsgegevens van alle betrokkenen.

Als FG zal ik adviseren over, informeren over en toezicht houden op de privacy bij de coöperatie. Dit doe ik samen met collega’s, die bijvoorbeeld heel veel weten over informatiebeveiliging. Als je vragen over de privacy van persoonsgegevens hebt, kun je mij een mail sturen.

Stuur me een e-mail: p.vermeijs@mboraad.nl

Saskia de Vries
Secretariaat

Als secretaresse van de Coöperatie zorg ik voor administratieve verwerking van lidmaatschappen en overeenkomsten en registratie van de afname van voorzieningen door de leden evenals de planning van bestuursvergaderingen en ledenvergaderingen. Bij vragen over een van die zaken ben ik bereikbaar op het onderstaande mailadres.

saskia.devries@mbovoorzieningen.nl

Inge Meere
Algemeen Manager

Ik ben heel erg trots om deel te mogen uitmaken van dit mooie construct. Je ziet dat het echt kan werken, dat je alleen misschien wel sneller gaat maar samen kom je echt verder. Een mooi en kwalitatief product gebaseerd op gezamenlijkheid voor 100% van de (publieke) mbo-scholen. Mijn doel is om een zo betrouwbaar mogelijk product beschikbaar te hebben maar vooral ook dat iedereen zich gehoord voelt, dat we echt een product van ons samen maken. Wel met goede gezamenlijke afspraken, maar zonder bureaucratie. 

Vind je dat er iets anders of beter kan, stuur dan een e-mail naar: i.meere@mbovoorzieningen.nl

Of zet iets in de chat, rechts onder op de pagina