De Mensen

De coöperatie zijn alle leden bij elkaar, met elkaar maken we onze afspraken en richten we onze voorzieningen in. Dat is het mooie aan deze bestuursvorm. Met elkaar en voor elkaar. Toch zijn er altijd mensen die het voortouw nemen en mensen die de dingen regelen. Om onze coöperatie meer een gezicht te geven stellen we hieronder de mensen voor.

Ben Geerdink
Voorzitter

Een trotse voorzitter stelt zich hier voor. Het is mooi dat we met zijn alle dit kunnen realiseren. Een coöperatie met elkaar en voor elkaar. Mijn uitdaging is om de coöperatie als het voertuig voor samenwerking zo effectief en efficiënt mogelijk vorm te geven.

Stuur me een e-mail: b.geerdink@rijnijssel.nl 

 

Bert Beun
Bestuurslid

Als voorzitter van saMBO-ICT is er mij alles aan gelegen deze samenwerking tot een succes te maken. De techniek voornamelijk voor ons te laten werken en de instellingen zorgen uit handen te nemen zodat die kunnen doen waar ze goed in zijn, onderwijs geven.

Stuur me een e-mail: bbeun@deltion.nl

Martijn Groep
Bestuurslid

In mijn carrière binnen en buiten het onderwijs heb ik gemerkt dat door te luisteren naar de inbreng van de leden, het resultaat beter gedragen wordt. Als bestuurder van de vakschool mediacollege Amsterdam span ik mij graag in voor ons gezamenlijk belang om goede betrouwbare ICT middelen te hebben die ons als sector kunnen versterken. 

Stuur me een e-mail: M.Groep@ma-web.nl

Martijn Timmer
Directeur saMBO-ICT

Het samenwerken in het mbo en gezamenlijk bedenken en uitvoeren van voorzieningen is in mijn ogen noodzakelijk. Ik ben dan ook blij dat ik een bijdrage hieraan kan leveren samen met de leden van de coöperatie.

Het doel van de coöperatie is wat mij betreft om een plek te bieden aan voorzieningen om onze mooie sector verder te brengen. We moeten kritisch kijken of we het als mbo sector alleen willen doen of in gezamenlijkheid met andere onderwijssectoren.

Ik zie het als taak vanuit mijn rol als directeur saMBO-ICT om hier heel scherp op te zijn.

Stuur me een e-mail: martijn.timmer@saMBO-ICT.nl

Peter Vermeijs
Functionaris gegevens bescherming

Mijn naam is Peter Vermeijs en ik ben de Functionaris Gegevensbescherming (FG) van de coöperatie. Net als iedereen vind ik het belangrijk dat de coöperatie zorgvuldig omgaat met de persoonsgegevens van alle betrokkenen.

Als FG zal ik adviseren over, informeren over en toezicht houden op de privacy bij de coöperatie. Dit doe ik samen met collega’s, die bijvoorbeeld heel veel weten over informatiebeveiliging. Als je vragen over de privacy van persoonsgegevens hebt, kun je mij een mail sturen.

Stuur me een e-mail: p.vermeijs@mboraad.nl

Saskia de Vries
Secretariaat

Als secretaresse van de Coöperatie zorg ik voor administratieve verwerking van lidmaatschappen en overeenkomsten en registratie van de afname van voorzieningen door de leden evenals de planning van bestuursvergaderingen en ledenvergaderingen. Bij vragen over een van die zaken ben ik bereikbaar op het onderstaande mailadres.

saskia.devries@mbovoorzieningen.nl

Inge Meere
Algemeen Manager

Ik ben (op tijdelijke basis) betrokken bij de Coöperatie om de governance op te zetten en vorm te geven. Mijn doel is er een coöperatie van te maken waarin lijkt dat alles uit zichzelf gaat. Soepele processen en je weet bij wie je moet zijn. Ieder lid moet het gevoel krijgen dat je meer dan welkom bent met je vraag of probleem. Daarnaast doe ik mijn best ervoor te zorgen dat alle leden in 2021 over zijn naar centraal aanmelden en dat het loopt als een zonnetje. Dat ook VVA echt bekend is en gebruikt gaat worden is geen verantwoordelijkheid van mij, maar wel mijn grote wens waar ik energie in wil stoppen.

Vind je dat er iets anders of beter kan, stuur dan een e-mail naar: i.meere@mbovoorzieningen.nl