Issues

Huidige problemen

Er zijn op het moment geen issues bekend.

Dat jouw issue er mogelijk nog niet bij staat ,wil niet zeggen dat er niets aan de hand is. Neem contact op met je SIS leverancier of de leverancier van de voorzieningen (Topicus  +31 570 768114 of via e-mail ca_servicedesk@topicus.nl). Kom je hier niet uit, neem dan contact met ons op en we kijken waar we kunnen helpen op support@mbovoorzieningen.nl.

Eerdere issues

1 oktober 2021 – het bleek dat opleidingen met instroommoment van het komend aanmeldseizoen niet zichtbaar waren.  Het bleek dat in de programmatuur => stond en daardoor liet hij de opleidingen vanaf 1 oktober open pas op 2 oktober zien. Met een hotfix is dit oplost om 11.30.

13 september 2021 – 7.00 tot 10.00 – CAMBO niet bereikbaar. Door een storing na een automatische update van het systeem was even CAMBO niet bereikbaar. Dit heeft geen gevolgen gehad voor eventuele data.

7 – 9september – probleem met de terugkeer links. op 9 september is een update gedaan van CAMBO om dit probleem te verhelpen. op 9 september in de avond is dit probleem geheel opgelost.