SAMEN maken we het verschil

Een gezamenlijke kracht van alle mbo’s om voorzieningen te organiseren.

Ons doel: de gewenste gezamenlijke voorzieningen zo effectief en efficiënt mogelijk aan te bieden met de coöperatie als noodzakelijk vehikel om de samenwerking te ondersteunen. We willen dit ook echt samen doen en goed doen. Klik hier om de mogelijkheden te zien om samen het beleid te maken maar schroom niet om via de contact pagina contact met ons op te nemen met een fantastisch idee of gewoon een vraag.

Om dit goed en efficiënt te doen zijn goede afspraken essentieel. De strategische basis is opgeschreven in onze Producten en Diensten Catalogus (PDC) . Onze wens is om zo transparant mogelijk te zijn met processen die zo soepel lopen als een goede knikkerbaan. De afspraken en procedures zijn te vinden in ons Dossier Afspraken en Procedures (DAP).

Er zitten op het moment twee voorzieningen in de coöperatie

Centraal Aanmelden (CAMBO)

Vroegtijdig Aanmelden (VVA)

Op de specifieke pagina’s wordt uiteengezet wat het is, waarom we het als een gezamenlijke inspanning organiseren en hoe het eruit ziet. Vroegtijdig aanmelden is een verplichting vanuit de overheid en wordt ook door alle mbo instellingen gebruikt. Centraal Aanmelden is een vrije keus echter alle mbo instellingen hebben de intentie uitgesproken deze voorziening te gaan gebruiken. 90% van de mbo instelling gaat CAMBO gebruiken voor aanmeldjaar 2022/23 en de rest het jaar daarop.

Omdat we gebruik maken van de aanmeldgegevens van de studenten is het belangrijk om zeer goed en doordacht om te gaan met alle gegevens die wij verwerken. Op onze privacy pagina zie je een uiteenzetting van alle informatiestromen en hoe we deze zo goed mogelijk controleren.