Allereerst de uitnodiging voor de nieuwjaarsborrel en daaronder een update over de uitgevoerde wijzigingen.

Online Nieuwjaarborrel

25 januari 2022 15.30

Veel interessante mensen en gespreksonderwerpen, geen dresscode, drink wat je wilt, vertrek wanneer je wilt en met de online afstand is zoenen ook lastig:-) Een nieuwjaarsborrel nieuwe stijl!

Tijdens deze online borrel wil ik graag een en ander toelichten. Het jaarplan is in de AV goedgekeurd voor volgend jaar. Deze zal ik deze kort aan jullie presenteren. Hierna is er ruimte om in groepjes met elkaar in gesprek te gaan. Misschien kennen jullie wonder.me? Dit is een digitale omgeving waar je met elkaar kunt praten, chatten en presenteren. Je ziet alle onderwerpen en groepjes en je sluit je aan waar je wilt. Je ziet ook alle andere groepjes en dan kun je je daar eenvoudig bij aansluiten en meepraten. Heel leuk format, binnen 1 minuut ben je binnen en, nog veel belangrijker, je hoeft niets te installeren, volledig AVG-proof. 

De onderwerpen die we tot nu toe bedacht hebben.

  • Jaarplan en nieuwe ontwikkelingen;
  • Implementatievragen - hoe hebben anderen dit gedaan?
  • Optimalisatiewensen - wijzigingen
  • Kennis maken met de nieuwe bestuurder Hans Maas;
  • De borrelhoek.

Heb je nog andere onderwerpen waar je graag met elkaar over van gedachte wil wisselen laat het dan even weten Inge Meere

De vorige keer, 14 oktober, waren er tijdens de saMBO-ICT - CAMBO gebruikersdag veel goede gesprekken. Men gaf aan meer behoefte te hebben om dit vaker te doen. Dit is een mooi moment hiervoor.  De meeste instellingen hebben CAMBO nu in gebruik en kunnen we met elkaar op zoek naar optimalisatie en de geleerde lessen met elkaar delen. 

Ik hoop jullie allen te zien op 25 januari 2022.

Op 25 januari klik je vanaf 15.30 uur hier om deel te nemen aan de Nieuwjaarsborrel.

Inge

Wijzigingen

Op 2 december 2021 is het laatste deel van de wijziging opgeleverd. Deze wijziging maakt het mogelijk om per onderwijs aanbieder contactgegevens te tonen. Let op: hierbij moet de communicatie context binnen RIO goed gevuld zijn. Indien je niets aangeeft of de communicatie context niet goed is gevuld, worden de contactgegevens uit CAMBO gebruikt. Indien je van deze optie gebruik wilt maken kun je dat aangeven binnen de CAMBO omgeving. Dit mechanisme werkt ALLEEN bij het gebruik van deeplinks, omdat dan alleen met zekerheid de juiste onderwijsaanbieder vast valt te stellen.

 

Daarnaast zijn er soms nog wat problemen met het ophalen van gegevens bij DUO. Ook hiervoor zijn  zowel door Topicus als DUO wijzigingen uitgevoerd. Mocht je via het netwerk iets vernemen of ervaar je zelf problemen, weet dat wij er mee bezig zijn. 

 

Één dezer dagen komt er een FAQ voor aanmelders in CAMBO, in de vorm van een icoontje met een vraagteken. Dit is te zien op iedere pagina binnen CAMBO die zichtbaar is voor aanmelders. Deze verwijst naar de FAQ voor studenten op de website van de coöperatie. Wil je hier iets aan toevoegen of wijzigen, laat het ons weten dan passen wij dit (indien mogelijk per omgaande) aan.

Nieuwsbrief niet meer ontvangen   |   Bekijk online
Coöperatie MBO Voorzieningen
info@mbovoorzieningen.nl